Om oss // Styrelsen

Styrelsen


Namn: Björn N
Roll: Ordförande
Medlem sedan: 2015
Därför engagerar jag mig:  Jag vill arbeta för och med alla underbara människor i CrossFit Gothenburg. Vi delar en unik gemenskap och har en fantastisk stämning. CrossFit Gothenburg är kort och gott världens bästa ”fritidsgård” för vuxna.

 

 


Namn: Elin Åkervik
Roll: Medlemsansvarig
Medlem sedan: 2012
Därför engagerar jag mig: För att jag verkligen älskar träningsformen, speciellt allt som omfattar skivstången. Ännu mer älskar jag stämningen som finns i vår box. Utan den hade det inte varit samma sak. Alla lyfter alla! Jag är väldigt glad och stolt över att jag får vara en del av föreningen och det känns som en självklarhet att engagera sig när man får så mycket tillbaka!

Namn: Kenneth Ros.
Roll: IT-ansvarig
Epost: web@crossfitgothenburg.se
Medlem sedan: 2013
Därför engagerar jag mig: Sedan första dagen jag steg in genom dörren till boxen, så kände jag ett stort välkomnande och en härlig gemenskap. Jag känner samma känslor fortfarande, och har aldrig tidigare tyckt att träning kan vara så här roligt. Just därför engagerar jag mig i denna klubben med det jag kan. Jag tycker att det är viktigt att bevara sammanhållningen i föreningen och rekommenderar starkt klubben till mina vänner.  

 

Namn: Mikael Blom
Roll: Lokalansvarig
Medlem sedan: 2011
Därför engagerar jag mig: Har tränat CF sedan slutet av 2011 och märkte att detta var något jag ville fortsätta med. Sommaren 2013 gick jag CF L1 och började coacha på klubben! Jag gillar att vi är en ideell förening, och att det är vårt arbete och engagemang som driver klubben uppåt och framåt! När man då får frågan om man vill sitta med i styrelsen var svaret självklart!

 

 


Namn: Michaela Bentzen
Roll: Event – och försäljningsansvarig
Epost: evenemang@crossfitgothenburg.se
Medlem sedan: 2011
Därför engagerar jag mig: Från första gången jag testade Crossfit var jag fast. Det var det roligaste i träningsform jag någonsin gjort. Att folket runt omkring mig i boxen och den gemenskapen som finns i klubben också var helt fantastiskt gjorde ju saken bara bättre.
Det var som att komma till ett andra hem när jag gick till boxen och hur trött jag än var så lämnade jag alltid med ett stort leende på läpparna.
Detta har gjort att jag vill fortsätta sprida denna underbara känsla till många fler och ser min chans genom att engagera mig mer i klubben som en del av styrelsen.

 

Namn :Jonas Ljus
Roll: Ekonomiansvarig
Epost: ekonomi@crossfitgothenburg.se
Medlem sedan:
Därför engagerar jag mig: –

 

 

Japp, ett fullt fat!
Namn: Andy Baekke
Roll: Ekonomiansvarig
Medlem sedan: 2009
Därför engagerar jag mig:  För att detta är min klubb i hjärta och själ. Alla fantastiska medlemmar med en god stämning och engagemang som jag aldrig hittat någon annanstans!

 

 

 

 

 


Namn: Fanny Hedberg
Roll: Försäljning / Lokalansvarig / Suppleant
Medlem sedan: 2016
Därför engagerar jag mig:  Crossfit och träning i allmänhet är det roligaste jag vet. Genom att engagera mig i styrelsen kan jag bidra till att göra en bra verksamhet ännu bättre. Den härliga stämningen i föreningen gör ju inte saken sämre heller.

FacebookTwitterGoogle+