Ombyggnationen är i full gång!

Nu i helgen drog vi igång med den stora ombyggnationen av våran nya härliga box på Flöjelbergsgatan i Mölndal.

Klockan 9:00 på Lördags morgon så stod vi redo med kofötter, skruvdragare och stegar. Allt för att vara så förberedda som möjligt för att göra våran nya box så bra det bara går. Det var härligt att se att så många är engagerade i föreningen och vill hjälpa till.

Det revs väggar, och speglar krossades, och taket revs ner , och jag vet inte allt som hände.

Så det har hänt en hel del, och jag kan knappt föreställa mig hur boxen kommer att se ut efter nästa helg. Förberedelse för spackling och målning ligger i tankarna närmast, men det finns en hel del att göra innan den är helt perfekt. Det är med glädje jag kan säga att jag är stolt över att vara med i denna underbara förening!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *